Kylling med pesto

Kylling med pesto

Servings

4

Cook

20 min

Ingredienser
4 kyllingbryst
8 tynne skiver bacon el. lufttørket skinke
1/2 ss olivenolje
kvernet pepper
PESTO:
8 soltørkede tomater ( de bløte)
2 fed hvitløk
1/2 bunt bredbladet persille
2 ss olivenolje
1 ss citronsaft
ca.70-80 g smuldret fetaost
TILBEHØR:
pasta ( gjerne fullkorn Barilla) eller små poteter og en
blandet grønn salat.

Fremgangsmеte
Start med pestoen:

Blend tomater, hvitløk og persille, og tilsett olje og citronsaft.
Det skal være en litt grov masse.
Rør den smuldrete fetaosten i.
Skjær en «lomme»på langs av kyllingbrystene, og fyll ca. en spiseskje pesto i hver ( resten brukes til pastaen)
Lukk den, krydre med grovkvernet pepper, og snurr bacon rundt. Fest med en tannpirer.
Brun kyllingbrystene på begge side i olivenolje, og stek videre ved svakere varme, ca. 15 min tilsammen.
Kok pasta etter anvisning på pakken, slå av vannet og bland i resten av pestoen.
Skjær kjøttet i skiver og anrett på pastaen ( pynt gjerne med litt grønt)
Fyldig italiensk rødvin er godt til!! Bon apetitt!

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply