Kylling på potetseng

Kylling på potetseng

Servings

2

Ingredienser
Fløtegratinerte poteter:
ca. 8 poteter
1 ts salt
1/2 ts pepper
3 dl fløte/melk (blanding)
6 kyllinglår
eller andre kyllingstykker
1 ss smør
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 dl revet ost

Fremgangsmеte
Skrell potetene. Skjær dem i tynne skiver. Legg skivene i ildfast form og fordel salt og pepper innimellom. Hell over fløte/melk. Sett formen i ovnen ved 225 °C ca. 15 minutter.

Mens potetene står i ovnen pensler du kyllingstykkene med smeltet smør og drysser dem med salt og pepper. Legg kyllingen oppå potetene og steker videre 35-40 minutter. Strø revet ost over og stek kyllingstykkene til de har fått gyllen osteskorpe etter ca. 5 minutter. En frisk salat ved siden av er prikken over i`en.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite