Kyllingbryst med godt følge

Kyllingbryst med godt følge

Servings

6

Ingredienser
6 kyllingbryst med skinn
smeltet smør tilsatt salt og pepper

Chilisaus:
2 ts maisenna
1 ss søt chilisaus
ca. 1/2 dl tørr rødvin
1-2 ss hakket frisk rosmarin
ca. 1 1/2 dl hønsebuljong

Grønnsaker med ostesaus:
1/2 bunt frisk asparges
300-400 g brokkoli i buketter
1 ss smør
2 vårløk
200 g speket kalkunfilet
100 g mosarellaost

Fremgangsmеte
Pensle kyllingbrystene med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Stek dem i ovnen ved 180 °C i ca. 30 minutter.

Bland alle ingrediensene til chilisausen og kok opp. Kok til sausen tykner og sett til side.

Kok asparges og brokkoli noen minutter i lettsaltet vann. Ha smør i en kjele og ha i grovdelt vårløk. Tilsett ost og speket kalkunfilet i strimler. Rør det sammen.

Legg halve asparges og små buketter av brokkoli på varmt serveringsfat. Hell ostesausen over og legg på kyllingbrystene. Smør chilisausen over kyllingbrystene. Server med brød eller kokte poteter.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite