Kyllingflette med karrisaus

Kyllingflette med karrisaus

Servings

6

Ingredienser
6-8 kyllingfileter
2 ss finhakket persille og timian
1 ss olje
salt og pepper
smør til steking

Ris med frukt:
1 løk
smør til steking
3 epler
3 dl rå ris
salt og pepper

Karrisaus:
1 finhakket sjalottløk
1 båt hvitløk
1 ss karri
1 eple i små biter
1/2 banan i biter
1/2 l hønsekraft/buljong
1 ts rosmarin, timian, persille
1 ts tomatpuré
litt creme fraîche
salt og pepper

Fremgangsmеte
Skjær filetene i jevne strimler. Pensle alle med olje og rull 2/3 av dem i hakket grønt. Flett filetene. Stek flettene i smør i ca 3 minutter på hver side.

Finhakk løken og stek den lett i smør. Tilsett epler skåret i biter. La det surre noen minutter til eplene er møre. Ha i kokt ris og rosiner. Smak til med salt og pepper. Fukt kopper med vann og fyll dem med risblandingen. Hvelv koppene på tallerkner.

Stek finhakket løk og hvitløk med karri i en kjele til løken er myk. Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra creme fraîche. Kok til sausen tykner. Avkjøl litt og ha sausen over i en hurtigmikser. Sil sausen. Pisk inn noen spiseskjeer med creme fraîche og smak til med salt og pepper.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite