Lady goldenglow

Lady goldenglow

Servings

4

Ingredienser
115 g smør
335 g sukker
revet skall av 1/2 sitron
1 eggehvite stivpisket
2 eggeplommer
285 g hvetemel
3 ts bakepulver
2 dl melk
1 knivsodd salt
50 g kokesjokolade

Fyll og glasur:
45 g smeltet smør
400 g melis
30 g appelsinsaft
Revet skall av 1/2 appelsin
Kjøttet av 1 appelsin.
1 eggehvite stivpisket
100 g kokesjokolade

Fremgangsmеte
rør smør hvitt, ha i sukker og sitronskall. Ha så i vispede eggeplommer.
Bland sammen mel, bakepulver og salt, og bland det i vekselvis med melken.
Del røren i 2 og riv sjokoladen i den ene.
Ha røren i 3 former og bland i vekselvis mørk og lys røre med en skje.
Stek i middelsvarm ovn i ca 20 minutter.

Fyll og glasur:
Ha smør, sukker, saft og skall i en bolle.
Ha så i det skinn og kjernefrie fruktkjøttet og rør til en jevn masse.
Til slutt blandes eggehviten inn forsiktig.
Stryk litt på det øverste laget og dryss litt sjokolade over.
Resten av sjokoladen smeltes og ha mellom lagene og på sidene.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite