Laks innbakt i spinat

Laks innbakt i spinat

Servings

4

Ingredienser
500 g laksefilet (skinn- og benfri)
16 spinatblader
salthvit pepper400 g kokt potet Saus:
5 dl eplecider
1 sjalottløk
1 ts maisennamel
salt
hvit pepper
1/2 eple

Fremgangsmеte
Forvell spinatbladene så de blir myke, avkjøl dem i kaldt vann.
Pakk laksestykkene (ca 125 gram) i spinatbladene, bak dem i ovn (180°C i ca 12 minutter).

Fres løken i 2 ss vann i en teflonpanne, tilsett cider og kok det inn til 1/3. Jevn med maisennamel. Smak til med salt og hvit pepper og eple skåret i terninger.
Serveres med kokte poteter og friske grønnsaker.

Kcal pr. porsjon: 350
Kilde: Grete Roede

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite