Laks med sitronsmørsaus

Laks med sitronsmørsaus

Servings

4

Ingredienser
16 aspargestopper
4 stykker laksefilet
1 ss finhakket sjalottløk
1,5 dl tørr hvitvin
1,5 dl fiskekraft
2 ss sitronsaft
200 gram smør
salt og nymalt hvit pepper

Biter av sitronskall til pynt

Fremgangsmеte
Kok aspargesen i 5-6 minutter. Dypp sitronskallbitene i kokende vann.

Dryss litt salt og pepper på fiskestykkene og la dem trekke i vin og kraft i 4-6 minutter. Ta så fiskestykkene opp og hold dem varme.

Reduser kokekraften (redusere betyr å koke inn til cirka halvparten). Ha i sitronsaft og visp inn smøret. Hell sausen på varme tallerkener. Legg fiskestykkene på og pynt med asparges og sitronskallbitene.

Serveres med kokte poteter ved siden av.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite