Servings

4

Ingredienser
600 g forkokte lasagneplater
60 g smør
60 g hvetemel
1 l H-melk
200 g norzola (evt. normanna)
200 g revet jarlsbergost
salt og pepper
600 g laksefilet
ørlite soyasaus
evt. hakket persille

Fremgangsmеte
I STEKEOVN: Ca. 40 minutter ved 200 gr. varme.

Lag en hvit saus av smør, mel og melk.
Tilsett smuldret norzola og halvparten av den revne jarlsbergosten. La det smelte ned under omrøring.
Skjær fiskefileten i tynne skiver og smør dem med litt soyasaus. Ha ostesaus, lasagneplater og lakseskiver
lagvis i en smurt, ildfast form (2 liter).
Det øverste laget skal være saus. Dryss over resten av jarlsbergosten og stek retten som angitt.

Serveres med en grønn salat og gjerne brød til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite