Lam med hvitløk og rødvinsaus

Lam med hvitløk og rødvinsaus

Servings

4

Ingredienser
150 gram frisk spinat
3 ss. vegetabilsk olje
300 gram fint lammekjøtt, benfritt og skåret i tynne skiver
4 fedd hakket hvitlløk
Litt nykvernet hvit pepper
1/2 ts sukker
(Litt finhakket chili om man vil ha det sterkt)
1 ss Rødvin
5-6 ss lammekraft
1 vårløk, finsnittes i strimler

Fremgangsmеte
Vask og skjær spinaten i strimler, forvell den i kokende vann 1 minutt, rist vannet ut av den og legg den på et serveringsfat. Varm oljen i woken, surre lammekjøttet til alt har fått stekehinne. Ha i hvitløk, hvit pepper, sukker, rødvin, kraft og vårløk, rør og stek et minutt eller to til det kjøttet er gjennomstekt. Smak på sausen, er den for salt, ha i nøn vanndråper. Kjøtt og saus helles på serveringsfatet, pynt med hakket koriander, serveres med ris.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite