Lammefrikasse på en gartners vis

Lammefrikasse på en gartners vis

Servings

4

Ingredienser
700 g lammebog uten ben
4 dl vann
2 ts salt
2 gulrøtter
2 persillerøtter
1 bunt vårløk (5-6 stk)
1 bunt grønn fersk asparges
Andre sorter grønnsaker eller frossen grønnsakblanding kan brukes
1/2 ts pepper
1 ss fersk timian(1 ts tørket)
2 ss sitronsaft
1 dl melk
1 ss maisennamel
1 ss rømme

Fremgangsmеte
1. Kok opp vann og salt. Tilsett kjøttet skåret i terninger og kok opp.

2. Skum godt av og la kjøttet trekke i 20 minutter.
3. Tilsett grønnsaker skåret opp i mindre biter og ha i krydder. La det trekke videre i 10 minutter.

4. Kok opp og jevn med maisenna utrørt i melken. Smak til med rømme, urter og krydder.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite