Lammemedaljonger Provience

Lammemedaljonger Provience

Servings

4

Ingredienser
750 g skiver av lår uten ben
2 løk
1 båt hvitløk
1 rød paprika
1 grønn paprika
3 tomater
1/4 boks champignon
1/4 ts pepper
2 ss matolje
1 1/2 ts salt
1 1/2 dl hvitvin eller eplecider
1/2 ts salvie
1/2 ts timian
1 bunt persille

Fremgangsmеte
1. Finhakk løk og hvitløk. skjær paprika i strimler og tomater i båter.

2. Del lårskivene i små biffer på 80-100 g. Gni dem inn med pepper.

3. Ha oljen i varm stekepanne og brun medaljongene raskt på begge sider. Ta dem ut av pannen og dryss på salt.

4. Fres løk og hvitløk i pannen. Tilsett tomat, paprika, champignon og hvitvin. Dryss så over salvie, timian og salt.

5. Legg over et lokk og la det surre på svak varme ca. 10 minutter. Legg biffene over grønnsakene og la det surre i ca. 5 minutter til under lokk. Dryss over persille og server med en gang.

Serveres med kokte poteter eller ris.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite