Lammespareribs

Lammespareribs

Servings

4

Ingredienser
1,5 kg lammeribber, gjerne
med kotelettkammen på
2 båter hvitløk
1 liten bunt persille
1 dl tomatpuré
1 dl soyasaus
3 ss brunt sukker
1 dl knust ananas
1 dl 7% eddik
1 ts tørket timian
3 ss sennep
grovmalt pepper

Fremgangsmеte
1.Del ribben mellom hvert ben.

2.Hakk hvitløk og persille og bland dette med resten av ingrediensene til sausen. Kok i 10 minutter og avkjøl.

3.Legg ribbene på rist over langpannen og stek på 225 °C i 20-30 minutter.

4. Pensle ribbene med sausen og stek videre i ca. 10 minutter.

Server spareribsene på en seng av salat, med f.kes. reddikskiver, bladpersille og friske urter. En god dressing, hjemmelaget eller ferdigkjøpt, hører også med.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite