Lammewok

Lammewok

Servings

4

Ingredienser
600 g lammekjøtt
2 ss olivenolje
1/2 slangeagurk
2 gulrøtter
1 liten boks babymais eller maiskorn
1 1/2 l kraft (vann + buljong)
2 ss soyasaus
2 ss maisenna
1 ss honning evt. brunt sukker
1 ss sherry evt. solbærsaft
1 ss eddik

Fremgangsmеte
1. Skjær kjøttet, agurken og gulrøttene i tynne strimler.Gulrøttene kan evt. grovrives.

2. Varm oljen i woken til det ryker og brun kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Legg til side.

3. Fres grønnsakene i olje og ha kjøttet tilbake i woken.

4. Bland sammen ingrediensene til sausen og hell over i woken. Rør til det tykner og maten er klar for servering.

Server med ris og loff.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite