Lasagne vegatar

Lasagne vegatar

Servings

4

Cook

1 hr 30 min

Ingredienser
ca. 10 lasagne plater

“Grønnsaksaus”:
1 broccoli delt opp i bukketer
1/2 løk hakket
1 boks hermetiske hakkede tomater
1 liten boks maiskorn
3 fedd hvitløk hakket
salt, pepper

Ostesaus:
50 g smør
7,5 dl melk
3 ss hvetemel
ca. 1 dl revet ost
pepper

Fremgangsmеte
“Grønnsaksaus”:
Bland alle ingrediensene i en kaserole, varm opp.

Ostesaus:
Smelt smøret, bland i melet. Spe med melken. La sausen småkoke i ca. 10 min. Rør så osten inn, litt av gangen til den er smeltet. Smak til med pepper.

Legg alle ingrediensene lag på lag i en ildfast form. (3-4 lag lasagnplater) Start med ostesaus, deretter lasagnplater, grønnsaksaus osv. Avslutt med ostesuas, og revet ost.

Stek med lokk på 220 grader i ca 20 min. Ta så av lokket og stek ytterlige 20 min. Til osten har fått farge. Serveres med ferskt brød, og/eller grønn salat. Håper det vil smake!

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply