Lettvint fiskesuppe

Lettvint fiskesuppe

Servings

4

Ingredienser
1 kg blandet fisk, torsk, sei, laks…
5 poteter
2 løk
1 purre
3-4 hvitløksfedd
1 boks knuste tomater
3-4 buljongterninger
8 dl vann
rosa og grønnpepper
Finhakket persille
300 g reker
1 liten boks blåskjell

Fremgangsmеte
Rens fisken (du kan godt bruke fiskeblokk) Skrell poteter og skjær potet, løk og purre i skiver og biter. Press hvitløk. Varm opp 1 ss olivenolje i en kjele og fres grønnsakene. Ha tomat, buljong og vann i kjelen og kok det hele opp. Smak til med salt og pepper. Når grønnsakene er myke har du i fiskebitene. La det hele koke opp og ha i persille. Reker og blåskjell har du i rett før servering.

Kilde: Libra helse og kosthold

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite