Libanesisk agurk – og youghurtsuppe

Libanesisk agurk – og youghurtsuppe

Servings

4

Ingredienser
Denne suppen serveres kald.

1 agurk, skrelt og tynt skivet
4 dl naturell yoghurt
2 ts finhakket frisk mynte
1/2 ts revet sitronskall
1-2 ss friskpresset sitronsaft
4 dl vann med noen isbiter i
salt
nymalt pepper

Fremgangsmеte
Bre agurksikvene utover et fat, og dryss over salt. La dem stå i 30 minutter, så saltet drar ut vannet.

Skyll så saltet av agurkene, og klapp dem tørre i et papir.
Ha agurken, mynten, sitronskallet og sitronsaften, yoghurten og vannet i en blender, og kjør til du får en helt jevn suppe.
Krydre med salt og pepper, og avkjøl i to timer.

Deilig på en varm sommerdag. Kan serveres med varme pitabrød.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite