Lillebrors Svinefillét

Lillebrors Svinefillét

Servings

2

Cook

45 min

Ingredienser
2 Filletter av kylling
1 løk
4 gulerøtter
2 saftige tomater
4 championer
salt
pepper
sennep
matfløte

Fremgangsmеte
Ta frem langpanne og aluminiumsfolie, sett stekeovnen på 200 grader. Skjer potetene i båter og skjær opp løk. Løken og potene pakkes inn med en ss margarin, salt og pepper, i en foliepakke og legges i langpanna.

Del gulerøttene i strimler, pakk dem inn i en egen foliepakke med litt margarin, 1 ts sukker, salt og grovmalt pepper. Legg pakken i langpanna. Samme med championene. I egen folie.

Smør kylling filletene med sennep og pakk dem inn i folie med, smør, salt, og en skvett fløte.

La det hele stå i ovnen i ca 30 – 40 minutter, til du kjenner at potetene er ferdige.

Skjær et snitt i folien på alle pakkene og sett hele langpanna på bordet og nyt et deilig måltid.

Ønskes ekstra saus, kan man kjøpe ferdigsaus av typen fløtesaus og tilsette litt sennep og sukker.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply