Limemarinert torsk

Limemarinert torsk

Servings

4

Ingredienser
400 g torskefilet
saft av 1 sitron
4 ts god olivenolje
salt og hvit pepper
2 ts grovknust rosépepper
2 – 3 gode salatslag
(for eksempel ruccola, rosso og frisee)
asparges eller grønne bønner

Fremgangsmеte
Dypfrys torsken, tin og skjær i løvtynne skiver.
Fordel skivene utover et brett/fat.
Bland sammen sitronsaft og olje og pensle/drypp det på fisken. Dryss på salt og hvit pepper. La fisken marineres i
kjøleskap. Kok asparges eller bønneri lettsaltet vann (lite)
med en smørklatt. De smaker best når de fremdeles gir
tyggemotstand. Får renne av. Vask salatene, tørk og fordel
på porsjonstallerkener. Legg marinerte torskeskiver pent over. Legg på asparges/bønner.

Pynt med urter, rosépepper og sitronbåter.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite