Limemarinert torsk

Limemarinert torsk

Servings

4

Ingredienser
400 g torskefilet
saft av 1 sitron
4 ts god olivenolje
salt og hvit pepper
2 ts grovknust rosépepper
2 – 3 gode salatslag
(for eksempel ruccola, rosso og frisee)
asparges

Fremgangsmеte
Dypfrys torsken, tin litt og skjær i løvtynne skiver. Fordel skivene utover et brett/fat. Bland sammen sitronsaft og olje og pensle/drypp det på fisken.

Dryss på salt og hvit pepper. La fisken marineres i kjøleskap.
Kok asparges i lettsaltet vann.De smaker best når de fremdeles gir tyggemotstand. La de renne av.

Vask salatene, tørk og fordel på porsjons-tallerkener.

Legg marinerte torskeskiver pent over. Legg på asparges. Pynt med urter, rosépepper og sitronbåter.

Server godt bakverk til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite