Servings
4Cook
15 minIngredienser
I denne salaten kan du tilsette det du liker, men jeg skriver likevel ned mine favoritter. Dette blir ca.4 porsjoner.
1 sprø og1 mykere salat(vasket og revet i mindre biter)
Ruccola salat (vasket og finskjært, lurt å klippe med saks)
4 Tomater (Kan byttes ut med en neve cherry tomater som deles i to)
1/2 Agurk
1 Paprika
1 Avocado
Feta ost (etter ønske, men ca. 200g)
1 Stor Rødløk
(andre ingredienser som kan være godt er: stekt fersk sopp eller tunfisk)
Til dressing:
Oliven olje
Balsamico eddik
Grov sennep
Salt og Pepper
Fremgangsmеte
Legg den skylte salaten nederst i en stor bolle.
Finhakk grønnsakene, skrell gjerne skallet av agurken, og del fetaosten i terninger. Løken skal kuttes i tynne strimler.
Hell alt over i bollen.
Dressing (kan gjerne lages før salaten, for den blir kraftigere i smaken av å stå litt): Finn frem ett gamelt syltetøyglass som du putter ingrediensene i.
Ca.1 dl olivenolje (men annen olje som solsikke eller raps fungerer også)
3-5 ss Balsamico eddik (ettersom hvor sterk du vil ha den)
1 1/2 – 2 ts grov sennep.
Kvern over litt salt og pepper.
Sett på lokket, og rist glasset godt, dressingen skal bli ganske tykk.
Hell over salaten, og bland godt!
No Comments