Servings
2Ingredienser
300 g blandet grønn salat f eks isbergsalat, romanisalat eller rossosalat
5 ss pinje- eller pistasjenøttekjerner
200 g kyllingfilet, i strimler
2 ss olivenolje
1 båt hvitløk, finhakket
1 rød løk, i tynne skiver
2 ss rødvinseddik eller balsamico
2 tomater, i grove biter
200 g lettere norvegia,i terninger
Salt og pepper
Fremgangsmеte
Anrett salaten på et stort fat eller i en vid bolle.
Varm opp stekepannen og rist pinjekjernene i tørr panne. Avkjøl disse.
Stek kylling, hvitløk og rødløk lett i olivenoljen. Tilsett rødvinseddik og rør om. Smak til med salt og pepper. Ta stekepannen av platen.
Anrett kyllingblandingen, nøttekjerner, tomater og ost på salaten. Hell rødvinseddiken over tilslutt.