Mandarinmousse

Mandarinmousse

Servings

4

Ingredienser
300 g hermetiske mandarinbåter
1 ss gelatinpulver
4 ss cointreau eller mandarinlikør
3 eggeplommer
2 ss sukker

Pynt:
mandarinbåter
sitronmelisse eller mynteblader

Fremgangsmеte
La mandarinbåtene renne av seg og ta vare på saften. Rør gelatinpulver i saften og sett kjølig. Hell 2 ss likør over mandarinbåtene. Bland eggeplommer, sukker og gelatinoppløsningen i en bolle og sett det hele i vannbad. Pisk blandingen i ca. 5 minutter. Kjør mandarinbåtene i matprosessor og mos dem. Bland mosen i eggblandingen sammen med 2 ss likør. Hell moussen i glassbolle og sett den til avkjøling. Pynt med mandarinbåter og blader fra sitronmelisse eller mynte.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply