Servings
4Ingredienser
1 stor kalkunfilet
Marinade:
1 1/4 dl olje
3 ss vineddik
2 ss hakkede krydderurter
litt nykvernet pepper
Fyll:
1 ss hakket persille
1 ss hakket basilikum
litt revet parmasan
salt og pepper
Appelsinpurre:
2-3 appelsiner
1 stor purre
2 båter presset hvitløk
1/2 ts hvit pepper
5 grønne pepper
Fremgangsmеte
Mariner kalkunkjøttet i noen timer.
Skjær fileten i 3 cm tykke skiver og ha på fyllet. Rull dem sammen og fest med en ostepinne eller tannpirker. Ha på salt og pepper. Stek medaljongene raskt på hver side og etterstek i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter.
Del appelsiner i biter og purren i skiver. Ha litt smør i pannen og surr purren myk. Tilsett appelsinbiter og krydder og la det syde i 1 minutt. Forvell vårløken.
Server kalkunmedaljongene med appelsinpurre og cumberlandsaus.