Meksikansk Bønnegryte

Meksikansk Bønnegryte

Servings

4

Cook

20 min

Ingredienser
Ingredienser:
200 g brune bønner eller 1 boks hermetiske bønner
2 løk, finhakket
1 bunt vårløk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 paprika, renset for frø, finhakket
2 ss olje til steking

6 skinnfrie tomater, finhakket eller 1 boks med hakket tomater
1 laurbærblad
1 frisk chilipepper, fri for frø, finhakket
2 ts chilipepper
100 g mais
2 ss frisk basilikum eller 2 ts tørket
2 ss sitron saft

Fremgangsmеte
Fremgangsmåte:
Vann ut brune bønner over natten (eller bruk hermetiske). Slå av vannet. Kok bønnene møre. La de renne godt av. Fres grønnsakene i en gryte. Tilsett tomater, laurbærblad, chili og krydder. Kok i ca 10 minutter. Ha i mais, bønner og limesaft og kok videre et par minutter. Smak til med salt og pepper. Server gryten alene eller med kokt ris.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply