Servings
4Cook
20 minIngredienser
Ingredienser:
200 g brune bønner eller 1 boks hermetiske bønner
2 løk, finhakket
1 bunt vårløk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 paprika, renset for frø, finhakket
2 ss olje til steking
6 skinnfrie tomater, finhakket eller 1 boks med hakket tomater
1 laurbærblad
1 frisk chilipepper, fri for frø, finhakket
2 ts chilipepper
100 g mais
2 ss frisk basilikum eller 2 ts tørket
2 ss sitron saft
Fremgangsmеte
Fremgangsmåte:
Vann ut brune bønner over natten (eller bruk hermetiske). Slå av vannet. Kok bønnene møre. La de renne godt av. Fres grønnsakene i en gryte. Tilsett tomater, laurbærblad, chili og krydder. Kok i ca 10 minutter. Ha i mais, bønner og limesaft og kok videre et par minutter. Smak til med salt og pepper. Server gryten alene eller med kokt ris.
No Comments