Meksikansk lørdagskos

Meksikansk lørdagskos

Servings

4

Ingredienser
Guacamole:
2 avokadoer
saften av 2 limefrukter eller 2 ss sitronsaft
1 ss finhakket løk
1 båt hvitløk
salt og pepper

Salsa:
3 modne tomater
3-5 røde chilipepper
1/4 løk
1 båt hvitløk
1 kvist koriander
saften av 1 lime eller 1 ss sitronsaft
salt

Fremgangsmеte
Dryss på salt, pepper og evt. koriander (urtekrydder). Stek kyllingbrystene i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side. Stikk en spiss kniv inn ved vingebenet. Hvis det siver ut klar kjøttsaft, er de ferdigstekt. Server kyllingbrystene med guacamole, salsa, rømme og meksikanske chips.

Guacamole lages av most avokado tilsatt hakket løk og hvitløk, smakt til med salt og pepper.

Salsa lages slik:
Snitt et kryss i topp og bunn på tomatene og ha dem i kokende vann i ca. 10 sekunder, slik at skinnet løsner. Fjern skinn og stilk. Fjern frøranden på chilipepperen. Ha alle ingrediensene i en matprosessor og mos til passe konsistens. Smak til med salt. Salsa kan man også få kjøpt ferdig på glass

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite