Meksikansk suppe

Meksikansk suppe

Servings

4

Ingredienser
2 løk
2-3 hvitløksbåter
3 ss margarin/smør
1 rød og 1 grønn paprika
1 boks maiskorn
1 liter kokende vann
2-3 buljongterninger
(F.eks. hønsebuljong)
1/2 boks tomatjuice
(eller 1/2 boks hakkede tomater)
Pepper, timian, oregano
Eventuelt: 2 røkte middagspølser eller noen skiver bacon
Chilipepper gjør suppen sterkere hvis det er ønskelig.

Fremgangsmеte
Skjær løkene i skiver, og finhakk eller press hviløken. La begge deler surre etpar minutter i smøret uten å bli brunt. tilstt strimler av paprika, samt mais (også kraften fra boksen) og rør godt. Spe med buljong og tomatsaft eller tomater, og la suppen koke under lokk på svak varme i 15-20 minutter. Smak til med pepper, timian , oregano, og evt. salt hvis det behøves.
Strø over stekte pølsebiter eler biter av stekt bacon ved serveringen. Server brød til, hvitløksbrød er veldig godt!

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply