Servings
4Ingredienser
300 g kjøttdeig
1 boks salat- og grytebønner
4 poteter
2 gulrøtter
2 vårløk, evnt. 1/2 purre
1 stangselleri
1/2 squash
1 løk
1 boks tomater, grovhakkede
150 g pasta, feks. gnocchi eller makaroni
1 ts salt
1/2 ts pepper
revet parmesan
ferdig pesto (basilikumsaus) på glass
ciabatta
Fremgangsmеte
Brun kjøttdeigen og ha over i en gryte med vann/kraft. Rens og del de ferske grønnsakene i små, delikate biter, og ha dem over i gryten sammen med tomatene. Kok opp, og la suppen småkoke til grønnsakene såvidt er møre. Skyll bønnene i kaldt vann. Ha ferdigkokt pasta over i suppen sammen med bønnene, og la alt trekke til det er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. Anrett suppen med revet parmesan, et par teskjeer pesto og stekte chiabatta.