Moccasjokolade med nøtter

Moccasjokolade med nøtter

Servings

8

Ingredienser
100 g melkesjokolade eller lys kokesjokolade
100 g mørk kokesjokolade
50 g nougat
50 g smør
1 ts frysetørret kaffepulver
1/2 dl ristede, hakkede hasselnøtter eller ristede hakkede valnøtter.

Fremgangsmеte
Gir 30 karameller

Bryt sjokoladen i biter og smelt den i vannbad over en kjele med kokende vann sammen med nougat og smør. Rør slik at massen blir jevnt og glatt. Rør inn nøtter og kaffepulver. Gjem litt nøtter til pynt.

Dekk bunnnen av en liten form med litt kanter med bakepapir. Hell i moccamassen og dryss over resten av nøttene.

Avkjøles og settes i kjøleskap i 2 – 3 timer. Skjæres i serveringsbiter med en oljet kniv. Bitene kan gjerne pakkes i cellofan.Oppbevares i en boks med lokk i kjøleskapet.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite