Servings
4Cook
2 hrIngredienser
700 g kyllingfilet
7 dl kremfløte
200g jasminris
2 sjalottløk
1 dl maisolje
4 dl vann
1 ts salt
1/2 rød paprika
1/2 gul paprika
2 rødløk
2 gulrøtter
1 purreløk
Marinade:
1,5 dl soyaolje
3 dl hot chili
1,5 dl oystersaus
2 ss salt soyasaus
1 hvitløk
50 g fersk ingefærrot
1 ss sesamolje
saften av 2 sitroner
Fremgangsmеte
Lag marinaden dagen i forveien.
Skjær kylling i fine strimler og la den ligge i marinaden i minst 5 timer.
Ta kyllingen ut av marinaden og stek på varm panne.
Ha i fløten og la sausen redusere til passe konsistens.
Tilsett grønnsaker skåret i fine staver og gi et godt oppkok.
Grovhakk sjalottløk og stek myk i maisolje.
Tilsett vann og salt og ha i risen når vannet koker,
og kok inn vannet.
Serveres med gode baguetter.
No Comments