Servings
7Cook
30 minIngredienser
Kulturmelk-
Sjokoladeplate
Syltetøy/bærkompott
Nøtter/mandler
Kremfløte
Fremgangsmеte
Kulturmelka skal “henge” i sileklede i5-6 timerfor å få en fin masse/tørrstoff som base.
Den massen som er igjen skal brukes.
Piske 2-4 dl kremfløte(eller etter ønske) 1-2 ss sukker og litt vaniljesukker. Blandes i massen.
Hakk nøtter og sjokolade ha disse i skåler.
Syltetøy eller bærkompott ved siden av.
Her kan en bruke det som fantasien liker å prøve.
Ved porsjonering, anrett den opphengte melka, og pynt med nøtter, sjokolade og syltetøy.
Denne desserten kan være fin å anrette i glasskåler ed stett. Sitronmilisse til pynt. Krumkake passer godt som tilbehør til denne desserten
Lykke til.
Tar gjerne imot tlbakemeldinger på eventuelle forsøk.
Hilsen
Einar Daler