opphengt melk

opphengt melk

Servings

7

Cook

30 min

Ingredienser
Kulturmelk-
Sjokoladeplate
Syltetøy/bærkompott
Nøtter/mandler
Kremfløte

Fremgangsmеte
Kulturmelka skal “henge” i sileklede i5-6 timerfor å få en fin masse/tørrstoff som base.
Den massen som er igjen skal brukes.
Piske 2-4 dl kremfløte(eller etter ønske) 1-2 ss sukker og litt vaniljesukker. Blandes i massen.
Hakk nøtter og sjokolade ha disse i skåler.
Syltetøy eller bærkompott ved siden av.
Her kan en bruke det som fantasien liker å prøve.

Ved porsjonering, anrett den opphengte melka, og pynt med nøtter, sjokolade og syltetøy.
Denne desserten kan være fin å anrette i glasskåler ed stett. Sitronmilisse til pynt. Krumkake passer godt som tilbehør til denne desserten

Lykke til.

Tar gjerne imot tlbakemeldinger på eventuelle forsøk.

Hilsen
Einar Daler

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite