Servings

4

Ingredienser
8 biffer av stek eller filet av storfe
8 skiver spekeskinke
8 skiver Cheddar- eller Jarlsbergost
salt
pepper
salvie

olivenolje
tannpirkere

50 g mandelflak
1 ts revet sitronskall
1 ts sukker
1 ss olilvenolje
5 dl hvitvin/vann
1 pose sjysaus

Fremgangsmеte
1. Bank biffene flate, legg på skinke og ost, krydre. Rull sammen og fest med tannstikkere.

2. Stek biffrullene i olivenolje på middels varme ca. 5 minutter. Rist mandlene sammen med kjøttet på slutten av steketiden.

3. Ta ut kjøtt og mandler. Kok ut pannen med hvitvin/vann og revet sitronskall, smak til sjyen med pepper og litt sukker og jevn den med sjysauspulver til passe tykk saus.

Server med pannestekte potetskiver, grillet ostetomat og smørdampet brokkoli.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite