Ost på lun Potetsalat

Ost på lun Potetsalat

Servings

2

Ingredienser
400 g kokte poteter, i skiver
1 rødløk, i tynne ringer

Dressing:
1 ss god eddik, helst balsamico-eddik
1 – 2 ss olivenolje
1/2 ts fransk sennep
Friske urter
Salt og pepper
100 g mozzarellaost eller lettere norvegiaost, revet

Tomatgodt:
8 10 soltørkede tomater i olje
2 hvitløksbåter
Basilikum, frisk
Pynt:
Riccola eller annen salat
Ristet brød

Fremgangsmеte
Ildfast form
I stekeovnen ved 225 grader C i ca. 10 minutter

Legg potetskiver og rødløk i en ildfast form.
Bland sammen dressingen og drypp denne over. Strø over ost og stek retten.
Rist gjerne brødet i ovnen samtidig, hvis du ikke har brødrister.
Kjør soltørkede tomater, hvitløk og urter i foodprosessor til jevn tomatgodt.
Server ristet brød med tomatgodt på til den varme potetsalaten.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite