Servings

8

Cook

20 min

Ingredienser
250g digistivekjeks
120g smør
2stk kremost med mandarin&ananas
120g melis
1ts vanniljesukker
3 dl rømme

Fremgangsmеte
knus kjeks i pose rull over med en kjevle til det blir helt most. arbeid inn den myke smøret inn i kjeksen.
finn enn kakeform20x25 og sett den på et kakefat uten kakeformbunnen. ta så den kuste kjeksen og for del jevn på kakefatet. kremosten,melis,vanniljesukkeret og rømmen mikses jevnt med håndmikseren. stivpisk kremfløten i enn bolle for seg selv og blandes deretter inn i den andremassen med enn slikkepott.

ta så og kok opp sitrongelen med halvmengde enn beskrivet på pakken, av kjøl i ett vannbad i oppvaskkommen, rør hele tiden og kjenn etter med en finger når den har blitt kald.
Når sitrongelen er avkjølt rører du den inn med det andre godt. Så heller du alt overkjeksen. Sett kaken kjølig og når kaken er blitt stiv, har du enn utrulig deilig kake og servere kaffegjestene dine!

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply