Servings

8

Cook

30 min

Ingredienser
225 gr Bixit havrekjeks (Mariekjeks kan også brukes)
135 gr smeltet margarin (meierismør kan også brukes, bunnen blir fastere da)
1 pk philadelphia kremost (evt naturell)
1 pk kremfløte – piskes stiv
1 pk rømme
115 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 pk sitrongelè, men bruk bare halv mengde vann!

Fremgangsmеte
Kjeksen knuses, smøret avkjøles. Bland disse sammen og trykk dette til en bunn i kakeformen. (jeg bruker en rund form, 24 cm sånn ca, pass på å smør denne godt, eller legg i bakepapir! Ellers vil kaken sitte godt fast i formen…)
Resten av ingrediensene blandes sammen, unntatt gele’en; denne avkjøles, og haes så i resten av ingrediensene. Dette haes i formen oppå bunnen. Sett i kjøleskapet, gjerne dagen i forveien for at kaken skal få stivnet skikkelig.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite