Ostepai med spinat

Ostepai med spinat

Servings

7

Ingredienser
Paibunn:
150 g meierismør
3 dl hvetemel
2 ss kaldt vann
Fyll:
250 g fersk spinat
1 rødløk, i ringer
2 ss meierismør
2 1/2 dl melk
4 egg
1 ts salt
1/2 ts pepper
100 g soltørkede tomater
50 g oliven
200 g ost, revet f eks Jarlsberg, Vellagret Sveitser eller Norvegia

Fremgangsmеte
Paiform, 26 cm i diameter
I stekeovnen: 200*C, ca. 15 minutter til forsteking av skallet
I stekeovnen: 200*C, ca. 40 minutter til steking av hele paien

Smuldre smør og mel til en kornete konsistens, eller bland det raskt i foodprocessor. Ha i vann og bland alt sammen. Forstek bunnen.
Fres spinat og løk i stekepanne i smør og ha dette i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell eggeblandingen over spinaten. Legg på oliven og finklippete tomater. Dryss over revet ost.
Stek paien og server den lunken med en god salat til.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply