Østers med asparges og sitron

Østers med asparges og sitron

Servings

4

Ingredienser
6 stk østers
4 ss kraft fra østersen
1 stk finhakket sjalottløk
1 dl kremfløte
2 ss usaltet smør
1/2 ts sterk sennep, f. eks Dijon
frisk hakket persille og gressløk
16 stk skrellet asparges
olivenolje til steking
salt og pepper
sitronsaft

Fremgangsmеte
Åpne østersen og legg dem i en gryte med 2 ss av kraften. Damp østersene forsiktig. Resten av kraften has i en annen gryte sammen med fløte og finhakket sjalottløk. Kok inn til det halve, tilsett Dijon sennep og usaltet smør. Legg østersene over i den ferdige sausen. Smak til med frisk gressløk og persille. Stek aspargesen ved middels varme i olivenolje, krydre med salt og pepper og litt frisk presset sitronsaft.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite