Pad Piew Hwan Gai (Sur-søt kylling)

Pad Piew Hwan Gai (Sur-søt kylling)

Servings

4

Ingredienser
6 kyllingfileter
4 ss hvetemel
1 ts salt
1/2 ts pepper
4-5 båter hvitløk i tynne skiver
1/2 agurk i skiver
1/2 hode blomkål i små buketter
2 løk i store flak
4 små gulrøtter i skiver
2 paprika i biter
2 tomater i båter
3-4 ss sukker
2-3 ss tomatpuré
1-2 ss eddik
1-2 ss potetmel
3-4 dl vann
1-2 ts fiskesaus eller salt
evt. litt pepper

Fremgangsmеte
Skjær kyllingfiletene i strimler. Ha hvetemel, salt og pepper i en pose og tilsett kjøttet. Rist posen for å blande alt godt. Varm olje i en wok og stek hvitløk og kyllingstrimler til kjøttet er jevnt hvitt. Tilsett grønnsaker og la dem frese med 1-2 minutter. Tilsett sukker og sammenrørt tomatpuré og eddik. Hell over vann og potetmelsjevning (potetmel rørt ut i vann). Varm opp til det koker, og trekk pannen fra platen. Smak til med fiskesaus (salt) og pepper før servering. Spises med ris til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite