Pai med laks

Pai med laks

Servings

4

Ingredienser
Paideig.
ca 200 g hvetemel (3 1/2 dl)
125 – 150 g smør
2 – 3 ss vann

Fyll: 150 g røkelaks
150 g sopp
2 ss purre
200 g revet jarlsbergost eller annen ost
4 egg
2 172 dl melk
1/2 ts pepper

Fremgangsmеte
Smuldre smør og mel, rør inn vannet og lag en jevn deig. La deigen hvile i kjøleskapet i 30 minutter. trykk deigen ut i smurt paiform, og forstek bunnen i ca. 15 minutter på 200 grader.

Skru ned varmen til 175 grader.

Skjær laksen i passe store biter, soppen og purren i skiver. Fordel fisk, sopp, purre og revet ost i paiskallet.

Visp sammen egg, melk, ost, salt og pepper. Hell blandingen i fprmen og stek paien ferdig (ca. 30 minuter). Serveres varm.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite