Panacotta – italiensk fløtepudding

Panacotta – italiensk fløtepudding

Servings

2

Ingredienser
Dette er en søt spesialitet fra Italia. Veldig enkel å lage, men nydelig å spise.

3 dl kremfløte
50 gram sukker
1 vaniljestang
1 plate gelatin

Fremgangsmеte
Del vaniljestangen i to slik at smaken kommer frem.

Kok opp fløte, sukker og vaniljestangen. La dette stå og trekke i ti minutter.

Legg gelatinplaten i bløtt. Ha platen i den varme fløten – rør forsiktig og sil deretter blandingen ren.

Røren fylles deretter i to porsjonformer. For ekspempel vanlige kaffekopper.

Deretter settes formene til kjøling i minst tre timer. Denne deserten holder seg fin i kjøleskapet et par dager.

Du kan variere smakskombinasjonene. Det er for eksempel veldig godt å erstatte sukker med honning.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply