Panert seifilet med kald urtesaus

Panert seifilet med kald urtesaus

Servings

4

Ingredienser
800 gram seifilet
3 ss hvetemel
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 egg
1/2 dl melk
3 ss griljermel
3-4 ss smør

Urtesaus:
1 dl majones
1 dl lettrømme/creme fraiche
2 ss finhakket sylteagurk
1 ss finhakket persille
1 ts dijonsennep
salt og pepper

Fremgangsmеte
Tørk av fisken og del den opp i serveringsstykker. Vend den i en blanding av hvetemel, salt og pepper. Visp deretter sammen egg og melk og dypp fisken i blandingen. Ha til slutt på litt griljermel. Fisken steken gyllenbrun i smør i middels varm stekepanne.

Urtesausen lager du enkelt ved å blande alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.

Den sprøstekte seien serveres med den kalde urtesausen, kokte poteter og frisk råkostsalat.

Smakelig måltid!

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite