Papagenos eplelapper.

Papagenos eplelapper.

Servings

4

Cook

1 hr

Ingredienser
60 g. hvetemel
1 ss. sukker
1/2 ts. bakepulver
1 egg
1 dl. melk (søt eller sur)
1 ss. smeltet margarin

1-2 store søte epler i tynne skiver

Fremgangsmеte
Bland de tørre ingrediensene.
Spe med væske og rør ut klumpene mellom hver speing.
Røren skal være helt uten klumper.
La røren svelle i 20-30 min.
Skrell eplene og stikk ut kjernehusene.
Skjær eplene i tynne skiver.
Varm litt smør i stekepannen.
Ha i en liten øse med røre midt i pannen.
Legg en epleskive midt i lappen.
Stek lappen på svak varme og vend den etterpå akkurat som du gjør med pannekaker.
Eplelappene skal være gyldenbrune.

Serveringsforslag:
Server litt vaniljeis til de varme lappene.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite