Papagenos fisk i slåbrok.

Papagenos fisk i slåbrok.

Servings

4

Cook

1 hr

Ingredienser
Ørret: 3/4 kg. (4 fisker)
Makrell: 3/4 kg. (4 fisker)
Røye: 3/4 kg. (4 fisker)
Uer: 1 kg. (2-3 fisker)

Fyll:
1/4 boks hermetisk sjampinjong eller tilsvarende mengde frisk sopp ristet i smør.
1 ss. worcestersaus
1/2 ss. finhakket dill
1/2 ss. finhakket gressløk
1/2 ss. finhakket persille

Fremgangsmеte
Rens og skyll fisken godt, og skjær dem i fileter.
Hakk soppen og bland den med de andre ingrediensene.
Legg fyllet på halvparten av filetene, og legg de andre filetene oppå.
Legg hver porsjon på et stykke med aluminiumsfolie, og pakk fisken godt inn.
Legg pakkene i en langpanne og stek fisken i varm ovn.
Steketemperatur: 225 grader
Steketid: ca. 20-25 min.

Legg fisken i folien på varmt fat og server med kokte poteter, en god saus og valgfrie grønnsaker (f.eks. gulrøtter, broccoli og blomkål.)

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply