Pappas haresteik.

Pappas haresteik.

Servings

8

Cook

3 hr 30 min

Ingredienser
Dette trenger du:
Ca. 2 kg. hare
Ca. 1 1/2 l. vann
1/2 purre (det grønne)
Salt
Pepper
Litt paprikapulver
Litt kremfløte
Litt sukkerkulør

Jevning:
Litt melk og hvetemel

Fremgangsmеte
Slik gjør du:
Skjær haren i passe serveringsstykker.
Krydre filetene med salt og pepper.
Kok opp vannet, purren og litt salt og pepper.
Brune filetene i en stekepanne med godt smør i.
Ha filetene i kjelen.
Ha sjya fra panna i kjelen.
Trekk filetene på svak varme til de er møre. Ca. 2-3 timer.
Ta opp filetene av sjya og legg dem på et fat.
Lag jevning av melk og hvetemel og pisk det inn i sjya.
Reguler med litt sukkerkulør.
Smak til med litt kremfløte.
Smak til med salt, pepper og paprikapulver.
Legg filetene tilbake i kjelen med saus.
Server haren med poteter og grønnsaker.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply