Paprikasyltet makrell

Paprikasyltet makrell

Servings

4

Cook

45 min

Ingredienser
4 middels store makrell
Kraft:
hode og ben av fisken
1 l vann
3 ss salt
½ dl eddik
2 stk laurbærblad
5 pepperkorn
Grønnsaker:
2 løk
3 paprika, gjerne forskjellig farge
1 bnt. persille
Tilbehør:
Rømme
Kokte poteter

Fremgangsmеte
Slik gjør du
Fileter fisken. Vask og skyll hode og ryggben og bruk dette til å koke kraft på. Legg avskjæret i en kjele sammen med salt og krydder. Tilsett vann så det dekker.
Kok opp og la trekke i 30 minutter. Skum godt. Skjær løk i skiver og paprika i båter. Sil kraften og kok løk og paprika i kraften 2 –3 minutter. Skjær makrellfiletene i biter og legg i kraften sammen med grønnsakene. La trekke til fisken er kokt. Dryss rikelig med persille over og la fisken og grønnsaker avkjøle i kraften.
Server med rømme og kokte poteter.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply