Pariserbaguette

Pariserbaguette

Servings

4

Ingredienser
1 stk lang baguette
smør
250 g kjøttdeig
1 knivsodd kajennepepper
1 ss olivenolje
0,50 ts pepper
1 ts salt
2 ts tomatpure
75 g vellagret norvegiaost

Fremgangsmеte
I ovn ved 225°C i ca. 10 minutter.

Del baguetten i 4 jevnstore stykker. Skjær et tynt lokk av og hul brødet litt ut. Smør baguetten tynt i bunnen.

Smuldre brødkrummen og fres den sammen med kjøttdeig, salt, pepper, tomatpuré og kajennepepper i olje, til kjøttdeigen har skiftet farge. Virker blandingen svært tørr, kan den tilsettes et par skjeer vann. Skjær osten i terninger og rør dem sammen med kjøttet.

Fordel fyllet i baguettene og stek dem midt i ovnen til de er varme og sprø.
Server dem med salat.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite