Pasta Marinara

Pasta Marinara

Servings

4

Ingredienser
250 g pasta, gjerne tagliatelle
4 ss solsikkeolje
2 fedd hvitløk, presset
3 vårløk, i skrå skiver
1 beger crème fraiche
Salt og pepper
1 boks asparges i biter
1 boks hel champignon
1 boks tunfisk i vann
1 boks blåskjell
250g friske reker, renset

Fremgangsmеte
Kok pastaen i mye vann tilsatt litt solsikkeolje i ca. 7 minutter. Fres hvitløk og vårløk i litt olje. Hell på crème fraiche og la det koke til en saus. Ha i litt salt og pepper. Sil kraft og vann fra boksene og la asparges, sopp, blåskjell og tunfisk bli varme i sausen. Ha i rekene helt til slutt.
Fordel avsilt pasta på varme tallerkener. Fordel stuingen over og server med en gang

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply