Pasta med kjøtt- og ostesaus

Pasta med kjøtt- og ostesaus

Servings

4

Ingredienser
100 g valnøttkjerner
500 g purre
250 g oksekjøtt
2 ss meierismør
250 g kremost med hvitløk
Salt og pepper
2 eggeplommer
3 ss vineddik
2 ss meierismør
400 g pasta, båndspaghetti eller penne

Fremgangsmеte
Grovhakk nøttene. Rens purren og vask den godt. Del den i 1/2 cm tykke biter på skrå og kok den i lettsaltet vann.
Skjær kjøttet i tynne strimler og stek det i meisrismør.Bland ost, krydder,eggeplommer og eddik til en jevn saus. Varm den forsiktig, den må ikke koke.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Server rykende varm pasta med kjøtt, purre og ostesaus og nøttedryss på.

En grønn salat smaker godt til.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply