Pasta og fløtesaus med skinke og erter

Pasta og fløtesaus med skinke og erter

Servings

4

Ingredienser
1 pk fersk eller tørket pasta av ønsket slag
1 stor løk
2 ss smør
litt hvetemel
ca. 80 g revet cheddar eller parmesan
200 g kokt skinke i strimler
1 pk frosne erter
salt og pepper
revet muskatnøtt
2 store tomater

Fremgangsmеte
Kok pasta som angitt på pakningen med et par
spiseskjeer olivenolje i vannet. Skrell og hakk løk. Surr løken blank i litt smør. Rør inn melet og spe med husholdningsfløte.
La sausen koke minst 5 minutter til melsmaken er borte.Skru av platen, rør inn osten. Skal smelte ordentlig ned.

Bland inn skinke og erter. Smak til med salt, pepper og muskat.
La den kokte pastaen renne av. Ha litt smør i kjelen og ha pastaen tilbake.

Fordel pastaen på fire tallerkner med sausen over. Legg på tynne tomtatbåter og ha grønn salat og godt bakverk til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite