Servings
8Cook
1 hrIngredienser
Bunndeig til 24 muffins:
190 g. hvetemel
190 g. sukker
25 g. kakao
1 ts. natron
Fyll:
2 store bananer
Ca. 3/4 dl. solsikkeolje
Toppdeig:
100 g. kokesjokolade
200 g. Tines kremost naturell
70 g. sukker
1 egg
48 muffinsformer i papir
Fremgangsmеte
1) Sett sammen to og to papirformer slik at de blir mer solide.
2) Bland bunndeigen i en bolle.
3) Til fyllet grovhakker du eller moser du bananene og rører i olje. Bruk en egen bolle.
4) Grovhakk sjokoladen før du blander den i resten av toppdeigen i en tredje bolle.
5) Rør sammen bunndeigen og fyllet, ha i formene til de er halvfulle. Fordel toppdeigen oppå.
Stek muffinsene på 175 grader i 20 min.