Pesto boller

Pesto boller

Servings

4

Ingredienser
25 g gjær
50 g margarin
2 1/2 dl melk
1/2 ts salt
ca 5 dl hvetemel

Fyll
2 dl basilikum blader eller persille
1-2 hvitløk båter
2 ss pinjenøtter
1/2 dl revet fersk parmesan
1 dl olivenolje
salt
pepper

Fremgangsmеte
Smuldre gjæren i en bakebolle.
Smelt margarin og bland med melk. Varm til 37 grader og hell dette over gjæren.
Tilsett salt og rør inn mel til en smidig deig som settes til heving i ca 20-30 minutter.
Lag fyllet ved å kjøre ingrediensene i en hurtigmikser og tilsett olje i en tynn stråle, mens maskinen kjører.
Ta deigen opp på bakebordet og kjevle den ut til ett rektangel på ca 40 cm X 40 cm.
Smør fyllet utover og rull sammen til en rullekake.
Skjær rullen i 12 biter og legg de i muffins former.
Etterhev i ca 20 minutter
Pensle med egg og stek ved 225 grader i ca 12 minutter midt i ovnen.
Serveres nystekte

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply